Werewolf-King Administrator
Broj poruka : 334 Poeni : 581 Datum upisa : 09.09.2009 Godina : 31 Lokacija : BG
| Naslov: Biće nalik Golumu pronađeno u Panami Ned Sep 20, 2009 6:14 am | |
| Grupa tinejdžera u Panami ubila je misteriozno biće koje je ispuzalo iz jezera i krenulo ka njima, prenosi "Dejli telegraf". Dečaci su se igrali pored jezera kada ih je uplašilo neobično, ljigavo stvorenje, koje izašlo iz jezera i, penjući se po stenama, krenulo ka njima ka njima. Oni su izjavili za lokalne medije da je to čudovište nalikovalo na Goluma iz "Gospodara prstenova". "Takvo stvorenje sam video samo jednom ranije, i to u filmovima snimljenim po Tolkinovim knjigama", rekao je jedan od dečaka. Dečaci su bili preplašeni i, u pokušaju da se odbrane, grabili su kamenje i njime gađali stvorenje. Kada su ga ubili, bacili su njegovo telo natrag u jezero, a zatim pobegli odatle. Roditelji dečaka nisu u početku poverovali u ono što su im deca ispričala, ali kada su otišli na mesto gde je navodno ubijeno čudovište, otkrili su neobičan leš koji je voda izbacila na obalu. Melkijades Ramos, ekspert iz Državnog nadleštva za zaštitu okoline, izjavio je da će analizirati pronađeno telo, koje je u međuvremenu pretrpelo napad grabljivica. Zoolog Jakobo Araus je izjavio da je moguće da je biće u stvari neka vrsta mutiranog lenjivca. | |
|
Dr.Serbian-Wolf Administrator
Broj poruka : 405 Poeni : 557 Datum upisa : 09.09.2009 Godina : 36 Lokacija : München
| Naslov: Re: Biće nalik Golumu pronađeno u Panami Ned Sep 20, 2009 6:42 am | |
| Video sam to na tv-u...i lici na neku vrstu majmunceta...nesto poput kapucinera... | |
|
Werewolf-King Administrator
Broj poruka : 334 Poeni : 581 Datum upisa : 09.09.2009 Godina : 31 Lokacija : BG
| Naslov: Re: Biće nalik Golumu pronađeno u Panami Ned Sep 20, 2009 7:16 am | |
| ja sam ovo procitao u Blicu ali ni tamo nema slika cudovista...jel ima na You Tubeu snimak??? | |
|
Dr.Serbian-Wolf Administrator
Broj poruka : 405 Poeni : 557 Datum upisa : 09.09.2009 Godina : 36 Lokacija : München
| Naslov: Re: Biće nalik Golumu pronađeno u Panami Ned Sep 20, 2009 7:45 am | |
| Ne znam...ajde videcu pa cu postaviti ako ima. | |
|
Andjeosmrti Clan
Broj poruka : 1 Poeni : 1 Datum upisa : 11.10.2009 Godina : 31 Lokacija : Lisovic
| Naslov: Re: Biće nalik Golumu pronađeno u Panami Ned Okt 11, 2009 2:13 pm | |
| ma to su neki mutanti....nesto eksperimentisu u laboratorijama i samo ih posle pute... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Biće nalik Golumu pronađeno u Panami | |
| |
|